Zilverparkkade 24 | Lelystad
0320 - 745 845
info@lindadvies.nl

Graag kennismaken

LINDeman! Mijn achternaam; Yorick Lindeman,
10 jaar (ondernemers) ervaring

Zelfstandig adviseur voor startende en groeiende ondernemers; op fiscaal/boekhoudkundig, procesmatig en communicatief vlak.


Een succesvolle ondernemer groeit nooit alleen. 

Ondernemersadviseur voor ZP’ers & MKB’ers. 
Adviseur voor Particulieren Inkomstenbelasting & Toeslagen

Lees meer

Kennismaken

Yorick Lindeman, 10 jaar (ondernemers) ervaring in de arbeidsbemiddeling! Daarmee veel succesvolle ondernemers gesproken. We hielpen hun aan het eerste personeelslid; tot grotere bedrijven waarvoor we personeelsplanningen opzetten; of als HR functioneerde. Veel ondernemers zien worstelen in groei, waarbij de financiële kern (of delen van de backoffice) van het bedrijf nog wel eens vergeten werden.

Na een succesvolle verkoop terug naar mijn kracht! Het coachen, begeleiden en groter helpen maken van ondernemers. Daarbij de basis van cijfers niet uit het oog verloren wordt.

Juist ik weet dat als zelfstandige hoe fijn het is objectief met iemand te overleggen, maar ook iemand die zorgt dat je administratie klopt; dat verrichte acties traceerbaar zijn in jouw cijfers, (zowel positief als negatief). Daardoor weet je altijd of jouw activiteiten het gewenste resultaat opleveren. Maar ook iemand die bij een slecht idee dat eerlijk durft te zeggen.

Niks is zo vervelend als een adviseur die altijd precies denkt te weten hoe je het moet doen; maar alleen opduikt als je aangiftes gedaan moeten worden, waar je vaak ook nog achteraan moet.

Wij doen dat anders! We willen een adviseur, partner, zijn voor jouw bedrijf. Gezamenlijk maken we actieplannen, waarbij wij zorgen dat jouw backoffice op de juiste wijze vastgelegd wordt. Natuurlijk doen we de administratie digitaal/online en passend op jullie werkproces.

Natuurlijk werk je voor jouw onderneming, jouw personeel, jouw klanten en relaties. Te veel belasting betalen wil je niet, daar zie ik op toe.

Loop je vast, of ben je starter en heb je geen idee waar te beginnen?
Maak een afspraak met mij! Natuurlijk altijd kosteloos.

Afspraak makenLinkedinFacebookWhatsapp