Zilverparkkade 24 | Lelystad
0320 - 745 845
info@lindadvies.nl

Rompslomp

Rompslomp Specialist

Met Rompslomp zorgt LIND Advies voor een all-in-one werkomgeving waar jouw boekhouding weer overzichtelijk wordt.

Samen zorgen we voor de opzet van een goede efficiënte administratieve basis, volledig in een veilige online omgeving. Nooit meer iets kwijt raken en altijd alles in een paar klikken binnen handbereik hebben, dat is wat wij samen met Rompslomp kunnen bereiken voor jou.
ONTZORGEN EN MEEDENKEN

LIND Advies is er om jou te ontzorgen. Met Rompslomp helpen wij jou structuur en regelmaat te brengen in de boekhouding. Daarnaast als de basis er is, helpen wij jou altijd meedenken over hoe jouw bedrijfsproccessen efficiënter, beter en innovatiever kan.

ONLINE SCHOENENDOOS

In plaats van al je bonnetjes overzichtelijk in een oude schoenendoos te bewaren is er nu de Rompslomp online Schoenendoos. Je maakt een foto van het bonnetje en upload hem rechtstreeks in Rompslomp via de app of Dropbox. Hierdoor kan jij de uitgaven op elk moment eenvoudig inboeken.

DIGITALISEREN

Rompslomp is een 100% veilige online omgeving. Alle documenten lever je digitaal aan en worden gelijk door ons verwerkt in jouw online administratie. Dit betekent dat je nooit meer iets kwijt bent en je alles met een paar klikken binnen handbereik hebt.

TOEGANG TOT ROMPSLOMP

Vanuit jouw Rompslomp account zorgen we er samen voor dat jouw administratie uit de knoop komt. Door ons toegang te geven aan jouw rompslomp account (in het geval dat je deze al hebt), kijken wij mee hoe we structuur kunnen aanbrengen in de boekhouding. Kijk hier alvast hoe dat in z’n werk gaat.