Zilverparkkade 25-B | Lelystad
0320 - 745 845
info@lindadvies.nl

Graag kennismaken

Een succesvolle ondernemer groeit nooit alleen.

Yorick LINDeman
Zelfstandig adviseur voor startende en groeiende ondernemers.

LIND Advies is opgezet om zelfstandig ondernemers te helpen bij het groeien naar een succesvolle organisatie, of dit nou op financieel, fiscaal of strategisch vlak is.

Ik zet graag mijn 10 jaar (ondernemers) ervaring en kennis in om jou en jouw organisatie verder te helpen.

Meer weten over mij, mijn visie & missie?

Lees meer

Kennismaken

Yorick Lindeman, 10 jaar (ondernemers) ervaring in de arbeidsbemiddeling! In die tijd heb ik de kans gekregen om met vele succesvolle ondernemers in gesprek te gaan. Wij zagen dat veel ondernemers worstelen in de groei, waarbij de financiële kern (of delen van de backoffice) van het bedrijf nog wel eens vergeten werden. Het werd duidelijk dat er vraag was naar begeleiding.

Na een succesvolle verkoop van weer terug naar mijn kracht! Het coachen, begeleiden en ondersteunen van ondernemers, waarbij de basis van cijfers niet uit het oog verloren wordt.

Juist ik weet, als zelfstandige, hoe fijn het is om iemand te hebben om objectief mee te overleggen, iemand die bij een slecht idee, dat eerlijk durft te zeggen. Maar ook iemand die er voor zorgt dat je administratie klopt; dat verrichte acties traceerbaar zijn in jouw cijfers (zowel positief als negatief). Daardoor weet je altijd of jouw activiteiten het gewenste resultaat opleveren.

Niks is zo vervelend als een adviseur die altijd precies denkt te weten hoe je het moet doen, maar alleen opduikt als je aangiftes gedaan moeten worden, waar je vaak ook nog achteraan moet.

LIND Advies doet dat anders! Wij willen een adviseur/partner zijn voor jouw bedrijf. Gezamenlijk maken we actieplannen, waarbij wij zorgen dat jouw backoffice op de juiste wijze vastgelegd wordt. Natuurlijk doen we de administratie digitaal/online en passend op jullie werkproces.

Loop je vast, of ben je starter en heb je geen idee waar te beginnen?

Maak kosteloos een afspraak met mij!

Afspraak makenLinkedinFacebookWhatsapp